کوگانا چند ترفند ساده برای پف کردن کیک - کوگانا

وقتی کیک می‌پزیم علاوه بر طعم پف کردن آن هم برایمان اهمیت دارد. در این مطلب چند ترفند ساده برای پف کردن کیک را آموزش داده‌ایم که با به کارگیری آنها کیکتان پف خواهد کرد.

چند ترفند ساده برای پف کردن کیک
چند ترفند ساده برای پف کردن کیک

وقتی کیک می‌پزیم یکی از دغدغه‌های اصلی‌مان این است که آیا کیک اصطلاحا پف می‌کند یا نه. در این مطلب ترفندهایی را آموزش داده‌ایم که با به کارگیری آنها از نتیجه کار راضی خواهید بود.

۱- برای اسفنجی شدن و پف کردن کیک، آرد کیک یا شیرینی را باید حداقل سه بار الک کنید.

۲- بکینگ پودر را هم، هر مقدار در دستور کیک هست، به آرد اضافه و بعد آن را الک کنید.

۳- برای آماده کردن کیک، زرده و سفیده تخم‌مرغ را کاملا از یکدیگر جدا کنید. (دقت کنید حتی یک قطره از زرده نباید داخل سفیده بریزد وگرنه سفیده پف نمی‌کند.)

۴- بعد سفیده را با همزن برقی داخل ظرف پلاستیکی یا شیشه‌ای آن‌قدر هم بزنید که کاملا پف کند و اگر ظرف را کج کنید، نریزد.

۵- برای این که سفیده بهتر پف کند، حدود یک سوم از شکر را به سفیده‌ها اضافه کنید و با همزن خوب بزنید.

۶- در فر حین پخت نباید به هیچ وجه باز کرد چون پف کیک یا شیرینی می‌خوابد.

۷- زرده تخم‌مرغ و شکر را باید با همزن خوب بزنید تا رنگ زردی زرده گرفته و سفید شود. حدود ۲ تا۳ دقیقه طول می‌کشد که این اتفاق بیفتد.

۸- سعی کنید همه مواد کیک را چه با همزن و چه با قاشق در یک جهت بزنید بنابراین یک جهت را مشخص کنید؛ مثلا در جهت عقربه‌های ساعت و همه مواد کیک را تا آخر در همان جهت هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

۹- همیشه شیر، ماست، کره و تخم‌مرغ باید به دمای محیط برسند بعد آن‌ها را به کیک خود اضافه کنید.

منبع: خراسان

بیشتر بخوانید:

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 289 views بار دسته بندی : آشپزخانه تاريخ : 25 نوامبر 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها